Hästskötare – Trav

trav

Drömmer du om en framtid inom travsporten?

Hos oss får du en utbildning i nära samarbete med travets egna organisationer vilket ger dig unika möjligheter att bygga upp ett brett kontaktnät inom näringen. Under din utbildning har du möjlighet att ta kör- monté- eller B-tränarlicens och även prova på att starta i lopp.

På Axevalla hästcentrum finns allt du kan önska dig i hästväg. Nyrenoverade stall, ridhus, travbanor och anläggningar för islandshäst. Här får du möjlighet att tillbringa hela din gymnasietid på ett centrum för hästsport, tillsammans med andra som har precis samma brinnande intresse som du!

Arbetsplatsförlagt lärande (APL)
Som travelev hos oss kommer du ut på APL-platser med mycket erfarenhet i bagaget och med ett gott renommé i branschen. Tidigare travutbildningselever har bland annat gjort sin APL hos Peter Untersteiner, Svante Båth och Robert Bergh, som alla är framgångsrika travtränare i Sverige. Vi har även elever som varit hos Jean Michel Bazire, fransk topptränare, och Åke Svanstedt – en av Sveriges mest framgångsrika travtränare genom tiderna och nu verksam i USA.

Programöversikt.

Senast uppdaterad: 2018-05-04 12:38