Elevambassadörer

Hör av dig till mig så pratar vi naturbruk!

Mitt namn är Elin Lundqvist och jag har gått naturbruksprogrammet med inriktning djur med utgång hund på naturbruksskolan Sötåsen. Jag valde att plugga hund för att få kombinera min hobby med studier. På min fritid tränar jag mina fyra hundar och umgås med vänner och familj. Har du frågor om hur det är att plugga naturbruk? Kontakta mig!

Elin Lundqvist

Elevambassadör
Telefonnummer
E-post


Jag kan ge dig råd om ditt gymnasieval!

Jag heter Emil Gustavsson och har läst naturbruksprogrammet med inriktning skog och utgång jakt och viltvård på naturbruksskolan Svenljunga. Jag valde att plugga naturbruk för att jag få kombinera mitt fritidsintresse med den teoretiska utbildningen. Har du frågor om att välja skola eller hur det är att plugga naturbruk? Hör av dig till mig!

Emil Gustavsson

Elevambassadör
Telefonnummer
E-post


Jag vet hur det är att vara naturbrukselev!

Jag heter Julia Anerös och har gått Naturbruksprogrammet med inriktning häst på Axevalla hästcentrum. Jag valde att läsa naturbruk för att kunna kombinera mitt intresse och min satsning inom ridning med mina studier. Jag har egen häst och lägger större delen av min fritid på vår satsning inom dressyr, men tycker även om att sjunga och spela musik. Du som är nyfiken på hur det är att plugga naturbruk är välkommen att höra av dig till mig!

Julia Anerös

Elevambassadör
Telefonnummer
E-post


Kontakta mig så hjälper jag dig med ditt val av skola!

Jag heter Julia Löfman och har gått naturbruksprogrammet med inriktning lantbruk och utgången lantbruksdjur och växtodling. Jag valde naturbruk eftersom jag har ett stort intresse för smågrisproduktion. På min fritid umgås jag med mina djur och har gärna många bollar i luften. Vill du veta hur det är att läsa naturbruksprogrammet vid våra skolor? Hör av dig till mig!

Julia Löfman

Elevambassadör
Telefonnummer
E-post
Senast uppdaterad: 2018-01-11 16:14